Penganalisis dari rentas dunia kripto terperangkap dengan peningkatan sebanyak 22% secara tiba-tiba dalam token Binance BNB pada minggu ini. Pada mulanya, orang merasakan kemasukan modal ini adalah permulaan kepada skim pam dan buang. Walau bagaimanapun, selepas melihat kepada data, Ia menjadikan permintaan semakin meningkat adalah keputusan secara terus kepada perlancaran terhadap platform BurgerSwap.

Perkembangan Rekod

Penghargaan yang mendalam mengejutkan kebanyakan pasaran. Sebaik sahaja ia didedahkan bahawa BurgerSwap hanya melancarkan 24 jam awal. Terdapat nombor rekod bagi urus niaga yang sudah ada dalam Rantai Pintar Binance sejak pelancaran protokol revolusi. Statistik ini meneruskan untuk meningkatkan faedah dalam BurgerSwap ke satu tahap baharu.

Apakah BurgerSwap?

BurgerSwap pembuat pasaran automatik demokrasi sumber terbuka. Pemaju telah melancarkan projek dengan tujuan menarik minat generasi dan pembekal produktiviti dalam pasaran.  Lebih penting lagi, platform ini tinggal dalam Rantai Pintar Binance. Sesuatu akses yang menarik kepada pelbagai ciri-ciri yang membantu.

Platform Menarik yang Menarik

Berikutan di sepajang garis SushiSwap, dari segi nama, pemaju memilih untuk bersama dengan minat orang ramai yang lain- burger. Pemaju membina BurgerSwap sebagai pertukaran kepada projek SushiSwap. Perbincangan peningkatannya, satu kumpulan menyuarakann pendekatan mereka untuk pasaran dan bagaimana ia berbeza dengan SushiSwap. Akhir Sekali, mereka menyuarakan mengenai matlamat teras untuk menjadikan DeFi boleh diakses untuk semua orang.

Apakah Masalah yang dibaiki oleh BurgerSwap?

Salah satu kelemahan utama kebanyakan projek DeFi buat masa ini dalam pasaran adalah mekanisme pemberian ganjaran. Mekanisme ini tinggal di dalam kontrak pintar yang mengautomatikan prosesnya. Walau bagaimanapun, standard pasaran pada masa ini meninggalkan pelabur meneka ganjaran sebenar mereka. BurgerSwap memperkenalkan perlaksanaan yang baharu standard token ERC-2917 meringankan kerisauan mereka.

ERC-2917 meningkatkan kuasa Uniswap. Protokol mengubah kedua-dua insentif dan sistem pemeritah komuniti bagi rangkaian. Tamabahan pula, protokol BurgerSwap mengabstrak antara muka untuk proses generasi faedah yang mana memperkemaskan keseluruhan proses. Secara khususnya, kemas kini menjadikan ia lebih mudah untuk apalikasi dompet untuk mengumpul matrik DeFi vital.

Kod Teras

Platform BurgerSwap menggunakan pengekodan hak milik untuk menyediakan pengguna dengan UX yang lebih bagus berbanding SushiSwap. Pengekodan lanjutan ini dibina daripada tujuan asas dan ia bukanlah pendua atau meniru daripada platform lain dalam pasaran pada masa ini.  Tambahan pula, pengekodan daripada BurgerSwap ialah sumber terbuka. Projek sumber terbuka adalah jauh lebih selamat kerana ia membenarkan komuniti untuk menguji unjuran kod.

Rantai Pintar Binance

BurgerSwap ialah pertukaran demokrasi yang tinggal dalam Rantai Pintar Binance. Rantai Pintar Binance membolahkan pembayaran dengan pantas, murah dan selamat secara global. Tamabahan pula, plattform ini ialah EVM serasi. Pada hari ini, terdapat aset berganda disenaraikan dalam format BEP-20 dengan lebih kemasukan pasaran mingguan.

Salah satu kelebihan utama bagi menentukan pelancaran dalam Binance ialah kemudahan. Sebagai contoh, semua token mempunyai pasangan BNB. Tambahan pula, setiap aset juga akan mengetengahkan pasangam Burger secara terus. Lebih penting lagi, pasangan ini memerlukan untuk mengambil kira sekurang-kurangnya 1% kecairan untuk melayakkan untuk ganjaran perlombongan daripada platform.

Siapakah Disebalik Projek Yang Hebat Ini?

Sesetengah perincian muncul akhir-akhir ini sementara perincian yang sebenar untuk semua orang dalam BurgerSwap masih menjadi misteri. Keseluruhan perkembangan dibiayai sendiri. Semua orang yang berkerja ke atas projek tidak menerima sebarang gaji atas usaha mereka. Pemaju juga mengumumkan bahawa mereka tidak ada perhatian dalam mengendalikan mana-mana ICO untuk projek ini. Satu-satunya pampasan yang diterima oleh pasukan sebanyak 10% untuk semua bayaran.

Burger untuk Semua Orang

Nombor tidak pernah menipu. BurgerSwap memulakan kerja dengan gear penuh. Platform unik ini menyediakan kecairan yang diperlukan. Tambahan pula, ia demostrasi beberapa kebaikan yang dijumpai dalam Rantai Pintar Binance. Anda boleh menjangkakan untuk mendengar lebih mengenai BurgerSwap sebagai satu pasaran meneruskan untuk menunjukan sesuatu yang baharu.