MyCointainer bukan sahaja platform yag membenarkan anda menjana wang dengan cara yang paling mudah. Platform ini mengandungi semua jenis orang dari semua sudut dunia yang berhimpun di tempat ini kerana mereka berminat dengan satu benda - mata wang kripto. Kenali cerita Micheal:

MyCointainer, Kamil: Beritahu kamu sesuatu tentang diri anda, siapakah anda, dan apa latar belakang anda? Biasanya, sila beritahu cerita anda.

Micheal: Saya gelarkan diri saya sebagai orang biasa, saya dibesarkan di sebuah negara dan meluangkan banyak masa di luar. Saya ingat apabila saya masih muda dan pergi ke rumah Nenek di mana dia mempunyai komputer yang membolehkan kami bermain dengannya. Komputer ini sangat lama berbanding sekarang, dengan kata lain saya sangat berminat dalam komputer. Saya cuba dan mempelajari tentang semua yang berlaku yang melibatkan komputer atau elektronik secara am.

MC, K: Mengapa memilih kripto? Apakah kebaikan untuk anda dalam dunia baharu mata wang kripto?

M: Apabila saya oertama kali mendengar tentnag Bitcoin, saya rasa satu penipuan, bagaimana saya inginkan saya akan memuat turun di dompet dekstop dan akan melombong Bitcoin. Saya rasa mata wang kripto sangat menarik dan teknologi di sebaliknya boleh digunakan untuk semua benda.

MC,K: Bilakah anda memulakan MyCointainer? Mengapakah memilih kami?

M: Saya sangat suka rekaan ringkas, sangat senang untuk memindahkan koin dan menyediakan akaun saya dengan mudah sekali. Papan pemuka sangat ringkas tetapi memberikan semua maklumat yang anda inginkan untuk menjejaki kemajuan tagan anda. Ciri-ciri baharu yang ditambahkan juga bagus, dan beri lebih peluang untuk menjana lebih lagi.

MC,K: Apakah anda fikir tentang ciri terbaik dalam menggunakan MyCointainer?

M: Yuran rendah berbanding dengan laman web yang lain dan senang untuk digunakan. Saya sangat suka bagaimana beberapa koin yang tiada yuran dan pelan POWER jika anda memilih untuk membayarnya dapat membantu anda menjana lebih lagi. Terdapat banyak ciri-ciri terbaik, saya jamin semua orang menikmati sesuatu yang berbeza kemudian saya.

MC,K: Bagaimanakah menggunakan kripto dan MyCointainer mengubah hidup anda?

M: Saya tidak tahu jika semua ini mengubah hidup saya, tetapi saya terus muat turun dan menyediakan beberapa dompet dekstop untuk pelbagai koin untuk tagan. Semua ini membenarkan saya untuk mengambil dan memilih koin yang saya ada dan memindahkannya untuk memulakan tagan. Sekarang saya tidak sentiasa kemas kini dengan beberapa dompet.