MyCointainer bukan sahaja platform yag membenarkan anda menjana wang dengan cara yang paling mudah. Platform ini mengandungi semua jenis orang dari semua sudut dunia yang berhimpun di tempat ini kerana mereka berminat dengan satu benda - mata wang kripto. Kenali cerita Paul:

MyCointainer, Kamil: Beritahu kamu sesuatu tentang diri anda, siapakah anda, dan apa latar belakang anda? Biasanya, sila beritahu cerita anda.

Paul: Saya ialah uasahawan perniagaan, teknikal dan peminat kripto sejak 2017. Saya mempunyai ijazah sarjana dalam pentadbiran perniagaan dan ekonomi serta mempelajari kejuteraan komputer untuk dua tahun sebelum mendedikasikan diri saya dalam mengembangkan syarikat pentadbiran saya sendiri di Itali.

MC, K: Mengapa memilih kripto? Apakah kebaikan untuk anda dalam dunia baharu mata wang kripto?

P:Desentralisasi mengubah cara saya berdagang, kewanagan, pelaburan dan hubungan perniagaan di mana saya percaya akan merevolusikan dunia dan bahawasannya kita akan melihat kehadiran paradigma baharu, dengan kelebihan dan kekurangan semestinyam tetapi saya berpositif bahawa manfaat akan mengatasi kekurangan.

MC,K: Bilakah anda memulakan MyCointainer? Mengapakah memilih kami?

P: saya mula menggunakan MyCointainer hampir satu bulan yang lalu. Saya melihat projek dan inisiatif baharu yang menakjubkan, walaupun persaingan sengit dalam sfera kripto. Tambahan pula, semua kefungsian yang saya telah baca tentang beberapa komuniti telegram membuatkan saya ingin tahu untuk belajar dan mencubanya.

MC,K: Apakah anda fikir tentang ciri terbaik dalam menggunakan MyCointainer?

P: Saya suka bahagian Amaran Airdrop!Peluang yang diberikan kepada saya tentangnya dan menyertai sebaik sahaja terdapat berita tentangnya. Bahagian ini kefungsian yang terbaik yang berkesan kepada orang seperti saya yang suka untuk mengetahui tentang projek baharu dan permatanya!

MC,K: Bagaimanakah menggunakan kripto dan MyCointainer mengubah hidup anda?

P: Saya boleh mengikuti airdrop dan acara sebaik sahaja kedua-duanya berlaku! Selain itu, pengurusan asaet (di dalam bahagian "aset") diperkemaskan dan berfungsi dengan sempurna, untuk kelancaran, pengalaman UI mesra pengguna. Koin dilanggan dan dilaburkan sangat senang melakukannya. Semua yang saya dapat membuat benda yang saya gunakan dengan tenang yang saya tidak dapat dimana-mana lagi!