MyCointainer bukan sahaja platform yag membenarkan anda menjana wang dengan cara yang paling mudah. Platform ini mengandungi semua jenis orang dari semua sudut dunia yang berhimpun di tempat ini kerana mereka berminat dengan satu benda - mata wang kripto. Kenali cerita Kelvin:

MyCointainer, Kamil: Beritahu kamu sesuatu tentang diri anda, siapakah anda, dan apa latar belakang anda? Biasanya, sila beritahu cerita anda.

Kelvin: Nama saya Kelvin Aligwo. Saya merupakan lepasan pemegan sarjana muda, pelabur dan peminat kripto. Pertama kali saya dengar tentang mata wang kripto pada 2015 dan menjadi aktif pada 2017. Malangnya namun, saya terlepas kemuncak bitcoin major pertama pada 2017.

MC, K: Mengapa memilih kripto? Apakah kebaikan untuk anda dalam dunia baharu mata wang kripto?

K: Dunia ini sungguh dinamik dan sistem kewangan tidak terkecuali. Kewangan tradisional dan sistem kewangan sudah lama tertunggak untuk berubah. Kerajaan mengawal sistem ini mempunyai potensi individu terhad dan peluang untuk berkembang. Kekayaan telah ditumpukan oleh beberapa kerajaan terhadap kerugian keseluruhan massa. Semua sistem ini biasanya berubah dan saya suka tentangnya.

MC,K: Bilakah anda memulakan MyCointainer? Mengapakah memilih kami?

K: MyCointainer merangkumi sebagai tempat untuk kripto baharu dan juga ganjaran. MyCointainer juga mempunyai ciri kawalan yang bagus dan maka dana selamat. Semua ini memang penting daripada yang lain untuk saya.

MC,K: Apakah anda fikir tentang ciri terbaik dalam menggunakan MyCointainer?

K: Sebaik sahaja anda mendaftar di dalam aplikasi, saya rasa secara amnya adalah mesra pengguna.
Kemahiran untuk masuk ke dalam projek baharu sememangnya bagus. Namun lebih daripada itu, pilihan tagan bagus dan lumayan. Anda melihat koin anda meningkatkan kuantiti dan nilai. Semua ini menyebabkan semua idea pelaburan menarik kepada lebih luas berbanding daripada ganjaran Bank yang mana hampir sifar hasil pada ketika ini.

MC,K: Bagaimanakah menggunakan kripto dan MyCointainer mengubah hidup anda?

K: Jadi, Saya rasa perjalanan ini baru sahaja bermula untuk saya, akan dijadikan cerita yang mana saya sangat menantikan untuk memberitahu pada masa depan. Ruang kripto sememangnya baharu. Memandangkan pengguna awal mungkin telah mengambil stok dan meceritakan kisah mereka, bagi pengguna yang agak lama masih belum bersedia lagi. Masa semakin hampir.
Saya sangat mempercayai bahaya suatu hari nanti, kisah itu akan diceritakan dan MyCointainer akan menjadi sebahagian daripada cerita kejayaan.