MyCointainer bukan sahaja platform yag membenarkan anda menjana wang dengan cara yang paling mudah. Platform ini mengandungi semua jenis orang dari semua sudut dunia yang berhimpun di tempat ini kerana mereka berminat dengan satu benda - mata wang kripto. Kenali cerita Manumpak:

MyCointainer, Kamil: Beritahu kamu sesuatu tentang diri anda, siapakah anda, dan apa latar belakang anda? Biasanya, sila beritahu cerita anda.

Manumpak: Nama saya ManumpakSitumorang tetapi dipanggil sebagai February, Saya tinggal di Medan, Indonesia. Saya ialah pelajar kolej di kawasan saya, saya dapat tahu tentang Kripto sejak 2019, bermula daripada pili, airdrop, dan sekarang saya tahu apa itu ICO. Saya berterima kasih kepada MyCointainer yang saya sertai dalam airdrop pertama. Pada ketika itu, MyCointainer mengadakan Rapids Airdrop dan saya berjaya memperolehnya. Oh ya-terima kasih atas peluang ini.

MC, K: Mengapa memilih kripto? Apakah kebaikan untuk anda dalam dunia baharu mata wang kripto?

M: Mata wang kripto terbaik, dan akan menjadi lebih bernilai pada masa depan. Betul, saya tahu risikonya sangat tinggi, tetapi saya percaya bahawa jika saya serius di dalam duniakripto, saya sememangnya boleh berjaya. Bagi pendapat saya, tahun 2020 adalah tahun mata wang kripto, banyak projek muncul, salah satunya projek Defti Tahun lepas saya telah mempelajari pengajaran yang bermakna.

MC,K: Bilakah anda memulakan MyCointainer? Mengapakah memilih kami?

M: Di MyCointainer, aset saya meningkatkan walaupun saya tidak melakukan apa-apa. Disamping itu, MyCointainer juga tempat selamat untuk melabur di dalam aset kami. Lebih-lebih lagi, say boleh menyertai kempen airdrop, bermaksud saya mempunyai peluang untuk mendapatkan mata wang kripto secara percuma. Tambahan pula, komunitMyCointainer juga sangat besar, saya boleh bertemu dengan orang baharu dan meningkatkan ilmu saya tentang mata wang kripto.

MC,K: Apakah anda fikir tentang ciri terbaik dalam menggunakan MyCointainer?

M: Ciri terbaik MyCointainer ialah anda dapat pendapatan pasif tanpa melakukan apa-apa. Lebih-lebih lagi, MyCointainer menyediakan pasukan sokongan, satu komuniti yang baik. Saya juga boleh membeli mata wang kripto dengan mudah di MyCoointainer.

MC,K: Bagaimanakah menggunakan kripto dan MyCointainer mengubah hidup anda?

M: Cuma labur duit anda di dalam MyCointainer dan lihat aset anda berkembang hari demi hari. Lebih-lebih lagi, koin yang disenaraikan di  MyCointainer selalunya koin nadir, dan saya akan meningkatkan harganya pada masa depan. Saya rasa MyCointainer merupakan satu platform yang terbaik buat masa ini.