MyCointainer berdasarkan Estonia menambahkan kepada peluang perkembangan Avalanche untuk pemegang AVAX.

MyCointainer menyokong sepenuhnya ekosistem Avalanche, mendayakan dagangan pasangaan BTC/AVAX, EUR/AVAX dan mekanisme proof-of-stake (PoS) mudah yang mana kelebihan terbesar untuk platform ini.

MyCointainer menambahkan AVAX kepada 100+ aset ynag berbeza merentasi platform. Kemampuannya untuk  tagan AVAX akan memberi peserta peluang untuk menjana pendapatan pasif sebagai ganjaran untuk tagan token, dianggarkan dalam 11% purata tahunan pulangan.

MyCointainer ditubuhkan pada tahun 2018 di Tallin,Estonia dan salah satu platform tagan kripto terbesar. Platform telah mengumpul lebih 600,00 pengguna yang menghargai nilai proof-of-stake dengan mendapatkan ganjaran tagan daripada pelbagai aset kripto sekali gus dengan manfaat tambahan faedah kompaun.

Visi MyCointainer adalah menyediakan nilai terbaik untuk pelanggannya. Semua orang perlu mendapatkan manfaat seimbaing daripada ganjaran yang dijana melalui koin digital. Proses menjana di MyCointainer sangat senang dan  tanpa memerlukan ilmu teknikal. Tagan bermula sebaik sahaja pengguna membeli atau deposit koin dalam platform.

" Saya sangat bangga bahawa MyCointainer boleh menyokong projek inovatif seperti Avalanche. Kami semua ada tumpuan biasa yang mana meneydiakan perkhidmatan kualiti yang terbaik dan menyampaikan inovatif melalui teknologi rantaian blok."
Bartosz Poźniak, CEO MyCointainer

Pautan MyCointainer:

Laman web: mycointainer.com

Twitter: twitter.com/mycointainercom

Telegram: t.me/mycointainer

Blog: mycointainer.com/insight