Wahai Komuniti MyCointainer,


Kami bergembira untuk mengumumkan integrasi sistem tagan sejuk Neblio sebagaimana MyCointainer terus menginovasikan perkhidmatan tagan yang berbeza. Kami percaya bahawa perkara ini adalah langkah seterusnya untuk kemajuan dan meningkatkan kualiti perkhidmatan, selesa, ketelusan dan pengawalan dana anda.

Dengan Tagan Sejuk, anda mewakilkan NEBL anda melalui jenis baharu bagi Kontrak Pintar Neblio kepada nod MyCointainer yang tagan koin anda bagi pihak anda. Sejak nod MyCointainer tagan blok baharu dengan aktif dalam Rantai blok Neblio, Tagan Sejuk menawarkan manfaat perlindungan rangkaian yang sama sebagai tagan biasa dan juga ganjaran yang sama.

Kelebihan tagan sejuk ialah anda masih dalam kawalan bagi koin yang anda miliki dan ganjaran anda akan dikekalkan dalam penjagaan anda. Nod MyCointainer tidak boleh mengakses dana NEBL anda dan tiada bahagian bagi ganjaran tagan anda.

https://seeklogo.com/images/N/neblio-nebl-logo-24DA22D3A9-seeklogo.com.png
Alamat Nod:

NYmSWJ1P8pgh2RVtvJiT9WRK4aJGgQk7CS

Bagaimana Saya Menyediakan Tagan Sejuk?

1.   Koin anda diwakilkan kepada kod kami dengan menggunakan alamat di atas - masukkan jumlah NEBL yang anda ingin wakilkan. Langkah Perwakilan - 4 NEBL.
Langkah 1: Cipta Alamat Petagan Dompet Tagan
Langkah 2: Cipta Perwakilan Tagan Sejuk Daripada Dompet Anda
Langkah 3: Tunggu sehingga perwakilan disahkan dengan mnedayakan tagan sejuk untuk Alamat Anda.
Lihat maklumat selanjutnyatentang proses perwakilan itu sendiri.

2.   Simpan perwakilan koin untuk selama yang anda mahu dan menjana ganjaran seperti mana-mana pengesah/ nod sejuk. Tiada masa dikunci.

3.   Ganjaran tagan dijana dengan tagan sejuk akan menunjukkan urus niaga tab dalam dompet NEBL dekstop anda. Cara ini mampu menuguruskannya dari sini sahaja.

Faedah Tambahan

·        Tiada yuran perwakilan
0% yuran perwakilan dimohon terima kasih kepada rakan kongsi dengan Pasukan Neblio.

·        Langkau Token Yuran Tagan
Digunakan lebih !00+ aset dalam Platform MyCointainer

·        Tiket Loteri
Bagi setiap perwakilan.

Setiap pengguna yang mewakilkan sekurang-kurangnya 250 NEBLberpeluang untuk memenangi 250 EUR setiap bulan. Anda perlu melengkapkan borang di bawah sebelum perwakilan untuk mengambil kelebihan manfaat tambahan.

Perkhidmatan yang lain daripada NEBL tersedia dalam MyCointainer:


Neblio Tagan "Panas" Satndard:

1.   Pengguna baharu boleh mendaftar di https://www.mycointainer.com/signup/, pengguna yang sudah mendaftar boleh log masuk di https://www.mycointainer.com/

2.   Selepas log masuk, pilih pilihan deposit.

3.   Pilih 'Saya sudah ada koin' dan cari untuk Neblio (NEBL) daripada senarai.

4.   Selepas memilih Neblio(NEBL), klik untuk mencipta alamat

5.   Token NEBLdeposit terus kepada alamat tertera. Sebaik sahaja deposit anda berjaya ganjaran tagan anda akan bermula.

Neblio tersedia untuk didagang

MyCointainer menyokong sepenuhnya ekosistem Neblio, mendayakan perdagangan pasangan BTC/NEBLEUR/NEBL dengan harga terbaik. Jika anda tiada koin NEBL lagi, beli beberapa melalui Pertukaran MyCointainer.