Pernahkah anda dengar tentang nomad digital? Jadi, anda mungkin dalam perjalanan untuk menjadi salah seorang daripada mereka sekarang. Mereka ialah orang yang menjana wang atas talian dalam satu cara atau yang lain dan ia menyediakan dengan kemudahan dan fleksibiliti untuk bekerja di mana sahaja, melancong pada bila-bila masa, atau meneruskan projek sampingan.

Penjanaan wang atas talian ialah industri bilion dolar, and terdapat ruang untuk anda serta cara untuk melakukannya. Sila ingat bahawa industri ini tidak menghiraukan sama ada anda mencari untuk melengkapi pendapatan anda, mempelbagaikan portfolio perkhidmatan atas talian anda, atau anda terbenam sepenuhnya dan akhirnya anda membuat pendapatan sumber utama anda.

Anda boleh menjana wang dalam pelbagai cara, termasuk melalui penulisan, pengujian produk, pemasaran, and pengiklanan, pertaruhan, pelaburan, tinjauan dalam talian, senarai itu akan terus berterusan. Tajuk ini telah dirangkumi dengan sepenuhnya, dan anda boleh mencari maklumat dengan mudah dalam internet.

Walau bagaimanapun, dalam panduan ini, kami akan menerangkan bagaimana anda boleh menjana wang dengan mata wang kripto. Anda boleh buat melalui pemasaran gabungan dan bentuk paling mudah pasif dan pelaburan mata wang kripto yang menguntungkan dalam platform ini iaitu MyCointainer.com.

Menjadi Nomad Kripto Digital

Anda mungkin tahu tentang Bitcoin, mata wang kripto yang pertama dan terkenal dalam dunia. Dengan kata lain, mata wang kripto ialah aset digital atau mata wang yang boleh menghantar atau menerima kepada rakan dengan rakan yang lain melalui rangkaian ketika berurus niaga.

Orang menjauhkan diri daripada kripto untuk pelbagai sebab tetapi terdapat banyak wang yang boleh dijana dalam industri yang baharu ini. MyCointainer ialah satu laman yang tidak membebankan anda terhadap kerumitan mata wang kripto dan membenarkan pelaburan kripto anda bekerja untuk anda dalam pelbagai cara.

Ia juga kecairan yang tinggi, menyediakan pintu masuk yang paling mudah dan selamat ke dalam dunia pelaburan mata wang digital. MyCointainer juga kedai-sehenti yang sempurna untuk pemula dan pelabur kripto yang mahir.

Perkara yang terbaik tentang kripto ialah murah. Anda tidak perlu risau tentang kapital kemasukan tetap tidak seperti pasaran stok atau pelaburan tradisional yang lain.

Anda boleh memulakan dengan jumlah yang anda ada. Sebenarnya, anda dinasihatkan untuk mencuba dengan pelaburan permulaan kecil dan berkembang perlahan-lahan sehingga anda yakin untuk mengambil risiko yang lebih besar

Sebelum kita teruskan, ia perlu disebut bahawa terdapat lebih 3000 jenis mata wang kripto berbeza yang kebanyakannya digunakan untuk kes yang berbeza. Cara terbaik untuk memulakannya dengan memilih satu atau dua koin yang mempunyai ROI (Pulangan Pelaburan) yang tinggi.

Pancangan kripto  

Pancangan kripto sama seperti dengan kripto yang lain. Ia melibatkan pembelian dan memegang koin dengan tujuan untuk menambah kepada pol perlombongan agar anda menjana keuntungan. Jumlah yang anda menjana bergantung kepada berapa banyak koin yang anda telah pancang dalam pol perlombongan.

Tidak seperti perdagangan atau perlombongan, pancang kripto ialah bebas risiko dan pasif. MyCointainer membenarkan untuk memancang beberapa koin yang anda boleh pilih daripada Menu Aset. Pelbagai penapis membenarkan anda untuk melihat senarai koin melalui pelbagai kategori, termasuk pulangan pelaburan, urutan abjad dan industri aplikasi (penggunaan kes).

Anda hanya perlu pilih koin mata wang kripto dari pilihan anda untuk mendapat keuntungan melalui pancang. Anda boleh memindahkannya ke dalam dompet pemancang MyCointainer. setiap koin mempunyai kadar yuran ganjaran tersendiri dan pulangan tahunan.

Cara Terbaik untuk Menjana Wang Dalam Talian dengan MyCointainer    

Pancang dan nod induk - Selepas memilih koin kesukaan anda, MyCointainer mencipta alamat yang unik yang ditambah dalam papan pemuka anda. Sebaik sahaja alamat timbul dalam papan pemuka anda, anda boleh mula untuk menjana secara berkadar kepada jumlah yang anda telah pancang dalam koin tersebut. Tiada had bilangan perbezaan koin yang anda boleh pancang dan deposti minimum atau maximum. Lebih mengejutkan lagi, jika koin menyokong nod induk dan pol mencapai keperluan nod induk, secara automatiknya diubah menjadi nod agar anda boleh bergembira dengan lebih banyak ganjaran.

Pendaftaran juga membenarkan anda mendapat maklumat mingguan tentang prestasi bagi setiap koin dan nok induk untuk meningkatkan peluang anda menjana lebih melalui pembelajaran. Antara muka sememangnya mesra pengguna dan interaktif.

Airdrop - Airdrop ialah ganjaran koin dalam pemberian dan ganjaran yang anda jana jika anda memilih untuk menyertai promosi koin individu dalam platform media sosial seperti Facebook, Telegrem, Twitter. MyCointainer menawarkan crypto airdrop aggregator agar anda tidak terlepas sebarang peluang untuk mendapat beberapa koin percuma. Lebih-lebih lagi, selalunya MyCointainer menghoskan airdrop untuk memastikan komuniti terhibur.

Keahlian Super -  MyCointaoner menyokong desentralisasi dan menggalakkan penyertaan komuniti dengan perbezaan insentif. Lebih banyak anda melibatkan diri, lebih banyak anda akses cara baharu untuk meningkatkan penjanaan anda.

Anda boleh menjana lebih dalam MyCointainer dengan mengambil bahagian dalam penyertaan komuniti mereka dan program inisiatif. Ia memerlukan aplikasi untuk menjadi Keahlian Super.

Ahli Super boleh diberi ganjaran dengan gajet dan kad hadiah, 100% ganjaran dari pancang dan nod induk serta mengambil pahagian dalam nod induk Ekstra perkongsian ganjaran. Mereka juga diberikan peluang untuk membantu orang lain dan koin kegemaran mereka atau menjadi Duta MyCointainer dan dapat kontrak persendirian dan gaji bulanan.

Melalui inisiatif, ahli super boleh menggunkan pancang mereka untuk mengundi untuk koin baharu atau bertukar dalam peratus yuran pancang, mendapat ganjaran melaluinya tetapi baunti melalui melaporkan pepijat, dan mencadangkan ciri-ciri baharu atau rakan kongsi untuk MyCointainer.

Pemasaran gabungan - MyCointainer akan menawarkan anda lebih 20% untuk ganjaran jika anda mengajak kawan ke platform melalui pantauan rujukan unik anda.

Kesimpulannya

Dua cara ini yang anda boleh menjana wang dalam industri mata wang kripto. Sebaik sahaja anda memulakannya, anda akan sedar betapa mudah, selamat, teruja dan revolusi tentangnya.

Jika anda cukup berhati-hati untuk terbenamkan diri anda sepenuhnya dalam kripto verse, anda akan menjumpai cara lain untuk menjana wang dalam talian dengan mata wang kripto. Ia termasuk token kipas, sohor kini langsung, sintetik kripto, Bitcoin masa depan, ICO, IEO, dan perlombongan kripto.

Kripto verse yang luas dan peluang yang banyak tetapi kebanyakan tahap lanjutan, anda perlu menjadi lebih aktif dan memakan masa untuk mendidik anda tentang teknologi blok rantai. Ia memberikan ganjaran dari segi kewangan dan seronok untuk memahami bagaimana mata wang kripto berfungsi. Cara terbaik ialah memulakan langkah pertama dan MyCointainer sememangnya tempat yang terbaik untuk menjana dengan selamat dan menginspirasi anda untuk memutuskan sama ada anda mahu untuk belajar lebih dan menjumpai peluang yang lain.