Alegerea unei crypto monede Proof of Stake ce poate fi generata cu un sistem de tip staking,trebuie facuta cu maxima precautie. Fiecare moneda PoS este diferita iar potentialul de a genera o returnare mare a fondurilor pentru investitori poate sa varieze. Prin urmare, MyCointainer selecteaza cu grija toate monedele de tip PoS ce sunt incluse pe platforma. Acest lucru asigura ca monedele ce le detii vor avea cel mai mare potential de crestere si vor genera profituri suficiente pentru tine pe termen lung. Cum alegi o moneda ce poate genera profituri utilizand serviciul oferit de MyContainer? Aici sunt cateva sfaturi pentru tine


Acorda atentie monedelor cu concepte unice, dezvoltatori solizi si ce au un caz de utilizare in viata reala.
Exista multe monede de tip PoS disponibile pe MyContainer din care sa alegi, dar incurajam fiecare utilizator sa isi faca cercetarea proprie. Cel mai bine ar fi ca alegerea unei monede sa fie facuta in urma propriei cercetari si verificari. Lucruri importante de verificat cand alegi cryptomoneda : In ce stadiu se afla dezvoltarea monedei ? Moneda are deja un produs ce functioneaza si este folosit de catre publicul larg sau este inca intr-un stadiu initial fara nici o reala utilizare ori poate moneda a fost creata doar pentru scopuri speculative? Regula generala este sa colectezi cat de multe informatii cu putinta inainte de a investi in ceva. Nu iti poate face rau daca stii mai multe.

Nu urma orbeste indicatorii ce arata returnarea investitiei

Procentajul profitului oferit de monedele PoS poate fi diferite pentru orice moneda. In serviciile noastre, cel mai mare procent al profitului oferit poate fi de cateva sute de procente ( >100% ). Dar asta nu inseamna in mod automat ca vei fi extrem de bogat daca vei investi in monede ce au o returnare pe an a profitului mare. Ce trebuie sa mai tii minte este ca tiparul pretului la cryptomonede este diferit. Exista urcari si coborari in pret, iar cu cat este mai mare potentialul de returnare a profiturilor intr-un an, cu atat este mai mare potentialul ca acea cryptomoneda sa fie de natura inflationista. Ce este intelept sa faci este sa investesti in mai multe monede, in cazul in care una dintre ele nu va performa asa cum te-ai gandit, celelalte au sansa sa sa iti aduca profituri. Un factor aditional dar foarte important este prezenta masternode-urilor. Unele cryptomonede incorporeaza sistemul de masternode in ecosistemul lor. Cu acest factor tinut minte, este bine de stiut ca MyContainer ofera ambele metode : staking si masternode in functie de natura monedei. Deci, in general, profitul pentru monedele de tip MN + staking ar trebui sa fie mai mare decat cele de tip staking .

O scurta explicatie legata de indicatorul de returnare a profitului din MyContainer

Procentajul de returnare a investitiei ce il includem in MyContainer este doar un calcul aproximativ si nu ar trebui tratat ca indicatorul primar. Piata de cryptomonede si procentajul de returnare a investitiei asociata cu cryptomonedele, staking-ul si stakingul prin masternode este dificil de prezis din cauza mediului crypto ce se schimba foarte rapid. MyContainer nu are nici o influenta asupra pretului vreunei cryptomonede de pe piata , nici nu sugeram ca o moneda este mai buna ca alta. Decizia asupra carei monede vei investi trebuie sa fie o decizie pe care o iei singur.
MyContainer ofera servicii de staking si de investitie catre oricine iar misiunea noastra este da a face mai usor obtinerea
cryptomonedelor si de a obtine profituri din acestea. Credem ca este corect ca mai multi oameni sa aiba acces in aceasta noua era a veniturilor pasive. Devino un investitor cu potential nelimitat de venituri pasive cu masternode-uri. Alatura-te inregistrandu-te aici.
Staking fericit!

Te intereseaza informatii generale despre cryptomonede, stiri din crypto, sfaturi, ghiduri, strategii, tehnologii noi, fintech-uri, spatiu de tranzactionare, investitii in crypto si altele?
MyContainer Insight este locul ce ar trebui sa il vizitezi. Oferim toate cele enumerate mai sus.
Viziteaza platforma MyContainer si inregistreaza-te in comunitatea noastra pentru a avea un impact impreuna.

Urmareste MyContainer pe Twitter sau Instagram si viziteaza canalul nostru de Telegram.