Industria cryptomonedelor este gata sa explodeze in urmatorii ani iar oamenii cheie lucreaza la integrarea in masa a acestei noi tehnologii si a beneficiilor acesteia in lume. In 10 ani, o multitudine de inovatii uimitoare au fost create.

Marketingul si reclamele joaca un rol imens in initializarea perceptiilor, in mod special in cazul produselor sau serviciilor noi. Aceste lucruri vor oferi informatii despre problema, despre oportunitate si despre solutie.

Acest ghid iti va oferi motivul principal despre motivele pentru care marketingul si informatiile oferite sunt critice in acest moment pentru industria crypto.

1.   Pentru a crea constientizarea conceptelor din crypto

Cryptomonedele si blockchain-ul se bazeaza pe decentralizare, un concept nou ce va revolutiona toate industriile. Acest lucru este evident în revolutia financiara adusa de Bitcoin și de alte cryptomonede versiuni care prezintă valori unice pentru societate.

Oamenii care sunt constienti doresc sa ii faca si pe ceilalti constienti si s-au apucat de proiecte de colaborare la nivel mondial care vor permite oamenilor sa se imbarce la nivel mondial.

Acestea includ dezvoltatori concentrati pe infrastructura si aplicatii. Acesti entuziasti sunt diseminatori de informatii si investitori, educatori care informeaza oamenii despre aspectele critice si facilitatori ce inoveaza solutii pentru a face legatura intre persoanele neinformate si lumea crypto.

Marketingul si reclamele sunt metode fantastice de a obtine informatii despre produsele cryptomonedelor, servicii si oportunitati pentru audienta targetata.

2.   Prezentarea valorii din crypto ca un nou sistem financiar.

"Cunostiinta este putere" este o fraza destul de folosita de secole incoace si se refera la accesul la informatia corecta la care ar trebui sa avem parte, nu doar la orice fel de informatii. Este stiut ca produsele si serviciile cu o imensa valoare pot sa dea gres daca oamenii nu stiu de acestea.

Cryptomonedele introduc in finantele decentralizate, un sistem ce include ocolirea nevoii de a avea acces la o banca sau sistemele bancare, lucru ce duce la un mediu concurent, echilibrand sansele tuturor ce fac parte din economia globala.

Acest lucru este realizat prin inlocuirea tertelor persoane prin transactii automate ce le permit oamenilor sa tranzactioneze , sa primeasca , sa trimita bani instant intr-o retea de tip persoana-la-persoana.

Cea mai dificila incercare in acest moment este educarea persoanelor despre cum functioneaza sistemul pentru a crea incredere, deoarece in acest moment multi din termenii folositi in industrie par hieroglife pentru unii oameni obisnuiti cu termenii folositi in mod traditional.

Sunt cativa oameni care considera ca volatilitatea imensa a cryptomonedelor din industrie este un lucru rau.In acest timp bitcoinul este "vinovat" cu crearea a multor milionari.

Al doilea rol al merketingului si al reclamelor este de a ii face pe cei care nu doresc sa investeasca in aceasta industrie, sa fie informati legati de potentialul din aceasta industrie. Spre exemplu, comunitatea bitcoin-ului i-au oferit BITCOIN lui Peter Schiff, un entuziast al aurului si un critic al bitcoin-ului, pentru a il face sa isi schimbe perspectiva.

3.   Atragerea de investitori și dezvoltatori de ecosistem, care extind cazurile de utilizare

Majoritatea adoptatorilor timpurii de crypto constituie generația mai tanara de oameni cu experienta tehnologica, care au simtit de mult timp ca sistemul financiar actual nu are loc pentru ei.

Desi se poate discuta ca este corecta sau nu, adoptarea crypto-ului de catre tanara generație este de asemenea accelerata de faptul ca tehnologia este o mare parte din viata lor.

In orice caz, bancherii si creditorii sunt rigizi in a investi in tehnologii noi ce nu au fost testate mai intai. Deci, dezvoltatorii crypto trebuie sa fie creativi si sa isi prezintele proiectele create pe blockchain in asa fel incat sa arate investitorilor traditionali ca aceasta industrie le poate oferi metode de crestere a capitalului existent.

Chiar si astazi, bancherii stiu ca procentul de persoane fara acces la banca din întreaga lume reprezinta o rezerva de avere neexploatată, dar este costisitor sa ajunga la acestia cu modelele bancare existente. Asadar, daca prin marketing si publicitate, cripto le poate arăta cum sa faca asta ieftin, ar putea rezulta nu numai investitori, ci si mai multi adepti crypto.

4.   Crearea de averi

Cryptomonedele au propriile lor piete si au facut un pas imens in a oglindi monedele fiat din pietele traditionale. Dar piata crypto, care este in mod major influentata de pretul Bitcoinului, este o piata necorelata.

Asta inseamna ca miscarile din piata crypto sunt influentate de factori interni ce nu au nici o legatura cu piata traditionala. Asadar, universul crypto a creat o baza de date si informatii sau indicatori ce analistii le pot folosi in piata pentru a face profituri. Acestea includ stiri , analize , inovatii si sfaturi pentru a ajuta incepatorii dar si expertii din domeniu pentru a face tranzactii intelepte.

Multi antreprenori s-au nascut din aceasta industrie prin crearea de site-uri cu stiri, podcasturi, monitorizarea activelor, schimb crypto-valutar, sisteme ale dezvoltatorilor in blockchain cat si magazine pentru crypto.

Spre exemplu, site-urile cu informatii cum ar fi CoinMarketCap ofera informatii cu privire la toate monedele existente si toate pietele existente. Altele ofera descrieri si analize critice ale cryptomonedelor si punctele forte ale cazurilor de folosire.

Un exemplu excelent este Crypto Adventure An excellent example of this is Crypto Adventure, un singur magazin pentru lucrurile din crypto prezentate de pasionatii de cripto și experti. Acest site este unul dintre numeroasele astfel de site-uri care sunt surse de incredere de noi oportunitati de investitii cripto. O astfel de incredere incurajeaza o comunitate in crestere a crearii de avere.

In mod consecvent, industria crypto este o industrie bazata pe stimulente si proiectele isi lanseaza platformele prin oferirea gratis de monede prin airdrop-uri. Cand un proiect ajunge la apogeu si devine de succes, investitorii initiali au oportunitatea de a crea o avere cu investitia initiala.

Concluzii

Ca un gand final, este clar ca acum, industria cryptomonedelor este partea care incearca sa faca legaturile dintre tehnologia folosita si piata traditionala care este partial rigida. Acest lucru a inspirat tokenizarea multor proiecte care ofera investitorilor o sansa corectăa de a castiga un profit si deschide oportunitati de investitii catre un grup global de investitori.

In spectrul crypto, limbajul marketingului si reclamelor este unic deoarece este directionat catre adeptii comunitatii deja initiati in aceasta industrie. Asadar cei din exterior trebuie sa inteleaga acest limbaj si sa inteleaga demografic necesitatile pentru a putea ajunge la potentialii clienti/investitori.  De cealalta parte, comunitatea crypto creste si face o treaba minunata in a face marketing pentru lumea "exterioara".