Ai decis sa investesti in cryptomonede pentru un venit suplimentar,dar este simplu sa faci profit si sa retragi castigurile? Cat de multe stii despre platformele de staking din punct de vedere legal? Ai luat in calcul taxele , costurile de tranzactie, preturile atunci cand ai calculat profitul ?

Acestea sunt factori importanti care necesita transparenta totala din partea platformei de staking pe care o alegi. Aceste informatii te pregatesc pentru a lua cele mai bune decizii de investitie si te ajuta sa iti investesti cel mai bine banii.

MyCointainer iti ofera transparenta totala, si un ghid care iti va arata cum poti sa cantaresti aceste informatii pentru a le lua in avantajul tau.

Ce este MyCointainer?

MyCointainer este liderul platformelor de staking cu cea mai atractiva si prietenoasa interfata pentru a naviga pe platforma atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati in aceste tipuri de investitii. Ofera peste 50 de cryptomonede si cele mai bune comisioane din industrie cuprinse intre 0-9%.

Bazata in Estonia,avand licenta financiara de functionare, vrea sa ofere tuturor oamenilor acces la dinamica cryptomonedelor si sa le foloseasca in beneficiul lor pentru a beneficia de recompensele economiei decentralizate.

MyCointainer ajuta proiectele sa atinga o audienta mai mare, ofering mai multe posibilitati de investitie pe aceeasi platforma, in colaborare cu diferite proiecte de blockchain.

Pe MyCointainer, poti sa schimbi din FIAT in crypto sau viceversa intr-o maniera sigura , usoara si intr-un proces transparent al partilor.

Sunt banii mei siguri pe MyCointainer?

Pentru a raspunde la intrebare vom spune da, din mai multe puncte de vedere,dar cele mai importante sunt ca MyCointainer este securizat,reglementat si licentiat avand parteneri experti in domeniu.

Reglementarea si Licentierea

MyCointainer a obtinut licenta financiara in 2018 pentru a presta servicii de schimb FIAT -> CRYPTO. Deci este o companie inregistrata,licentiata si aprobata legal.Cele doua licente sunt:

1. RIK-Licenta pentru a oferi servicii de portofele digitale online.

2. RIK-Licente pentru a oferi servicii de schimb FIAT->CRYPTO.

In plus, MyCointainer necesita un proces de verificare inainte de a fi lasat sa executi orice transfer bancar pentru a iti securiza investitia si a iti dovedi identitatea si bunurile avute.

  • Echipa de dezvoltare MyCointainer are in spate oameni cu istoric si expertiza in blockchain si in domeniul financiar

Echipa din spatele ideii este creata de antreprenori ce doresc marirea economiei din crypto,oferind investitorilor o metoda alternativa de a isi investii banii si de a face bani cu cryptomonede, nu doar prin trading.

Mai mult, echipa are experienta in tehnologia blockchain dar si cu institutiile bancare si bancile internationale,avand si produse financiare de succes.Asadar investitia dumneavoastra este sigura deoarece face parte dintr-un plan mare de promovare a adoptiei cryptomonedelor.

  • Scuritatea in infrastructura

Reteaua MyCointainer este bazata pe o distributie geografica a nodurilor in 3 locatii globale, combinata si cu protectia cloud-ului in diferite scenarii. Echipa beneficiaza de resurse de ultima tehnologie pentru a sustine si monitoriza 24 din 7 reteaua. Fondurile crypto sunt stocate pe portofele de tip hardware,iar cheile si parolele sunt stocate in multiple parti pentru a asigura o securitate ridicata.

Comisioane si Preturi - Cum stiu cat de mult castig ?

MyCointainer ofera cele mai mici comisioane in comparatie cu celelalte platforme de staking. Planul de preturi este foarte bine documentat sub sectiunea de comisioane si preturi pentru a asigura transparenta totala.

MyCointainer acopera toate comisioanele necesare pentru tine, comisioane ce pot varia in functie de moneda pe care o detii, de traficul in retea si de viteza tranzactiei.Dar nu ai de ce sa iti faci griji.

Sunt 4 tipuri de tranzactii/activitati pe care le poti face pe platforma.Acestea sunt:

  1. Crearea si intretinerea contului, amandoua gratis.
  2. Depozitele cele faci pe MyCointainer prin transfer bancar sau prin portofel de crypto digital - amandoua costa la fel , 2 euro , suma minima de depozitare fiind 2 euro, mai putin francul elvetian care are o taxa de 3 euro cu suma minima de 3 euro.Depozitele de cryptomonede sunt gratis pentru o valoare minima a depozitului de 0.1 unitati, mai putin Bitcoinul care poate fi trimis chiar si 0.0001 BTC.
  3. Staking - Fiecare moneda are propriile comisioane cand vine vorba de staking, la unele este chiar si 0%.Comisioanele de staking sunt indicate impreuna cu celelalt detalii legate de staking pentru fiecare moneda in parte.
  4. Comisioanele de schimb - Majoritatea monedelor pot fi schimbate in BITCOIN pentru o taxa de 0.0001 BTC. Paritatea EUR/BTC are o taxa de 1.99 EUR/tranzactie.
  5. Retragerea- Aceasta sectiune este probabil cea mai urmarita sectiune pentru utilizatori deoarece e pasul in care pui profitul deoparte. Comisioanele pentru retragerea cryptomonedelor este de 0% iar pentru retragerile in banca vom reveni in curand cu comisioanele.

Motivul pentru care MyCointainer ofera asemenea comisioane este din designul platformei. Unele monede cu comisioane zero la staking sunt partenere iar altele fac parte din planurile de subscriptie POWER. Planul POWER ofera avantaje si privilegii de la accesul la masternode-uri pana la comisioane zero pentru diferite monede.

Concluzii

E clar ca MyCointainer este stabila si intr-o pozitie sigura ce iti ofera siguranta investitiei tale ca si investitor crypto.De indata ce te vei inscrie vei observa o multitudine de lucruri noi de explorat si de cercetat astfel vei obtine interes mai mare despre crypto si un profit in portofelul tau.

Din moment ce poti incepe cu 2 sau 3 euro, este evident ca stakingul de cryptomonede este o investitie excelenta de incercat, chiar si de curiozitate, iar MyCointainer este cel mai bun loc de a incepe.