Pancang adalah salah satu cara yang mudah dan selamat untuk menjana wang dengan mata wang kripto untuk penjana pendapatan pasif, pemula, dan pakar kripto. Ia pelaburan yang menguntungkan dan alternatif kepada melombong mata wang kripto.

Pancang koin memberikan pemegang koin tertentu berkuasa untuk menyertai dalam proses pengesahan rangkaian blok rantai dan mendapat ganjaran atas usaha mereka. Proses ini sama seperti menjana faedah daripada akaun bank simpanan.

Mengapa anda perlu mulakan pancang dengan mata wang kripto.

Bagaimanakah Bernilainya Pancang Untuk Mata wang Kripto?

Sebagai pelabur, ia sentiasa penting untuk memahami konsep asas terhadap pelaburan pilihan anda agar anda boleh menilai nilai dan potensi keuntungan terhadap masa dan wang anda.

Semua ekosistem blok rantai menggunakan sepersetujuan algoritma untuk mengesahkan urus niaga sama ada melalui melombong atau pancang. Rangkaian melombong menggunakan sepersetujuan Proof-Of-Work (PoW), dan rangkaian pancang menggunakan sepersetujuan Proof of Stake (PoS).

Pancang ini pilihan lebih skala dalam ekosistem blok rantai. Ia juga menyingkirkan keperluan untuk memperoleh pelantar berkuasa pengkomputeran yang tinggi (nod) yang mahal, menggunakan banyak tenaga dan juga perlu mengemas kini secara kerap sebagaimana peningkatan rangkaian dengan pengembangan rangkaian.

Nod induk yang juga dipanggil sebagai dompet mata wang kripto, ialah nod atau komputer yang hos masa nyata, salinan penuh keseluruhan rangkaian dan mendapat ganjaran dalam koin kripto. Ia selalunya mempunyai lebih koin dan kuasa untuk menyertai dalam mengesahkan urus niaga dan menjana lebih lagi.

Setiap pemancang menyertai pol pancang untuk melakukan pameran proses pancang. Penggunaan proses pilihan untuk memilih pemancang dan pengundi.

Bitcoin dan Ethereum menggunakan sepersetujuan PoW tetapi Ethereum mencari untuk memindahkan kepada sepersetujuan pancang manakala konsekuen pemaju yang lain mengambil POS kerana mempunyai banyak kelebihan. Sesetengah koin POS yang biasa seperti DASH, Cardano, Tezos, PIVX, Qtum, Stratis, Waves, dan lain-lain.

Bagaimanakah Anda Boleh Menjadi Pemancang?

Sangat senang. Anda boleh terus mulakan dengan dompet kripto dan nombor minimum koin yang diperlukan untuk menjadi pemancang yang berbeza untuk setiap rangkaian blok rantai.

Memandangkan setiap dompet pancang ialah salinan blok rantak, anda akan perlu memegang dompet bagi setiap rangakaian blok rantai. Oleh sebab itu, anda menjadi dwipemancang apabila anda memutuskan untuk menyertai dalam pancang kepelbagian blok rantai.

Satu masalah timbul daripada memuat turun banyak nod induk ialah ruangan storan. Hal ini dikatakan demikian kerana rangkaian blok rantai menyimpan rekod semua urus niaga yang anda muat turun kepada nod induk anda. Ia ditambah kepada rangkain blok rantai. Semasa rangkaian berkembang, begitu juga keperluan rangkaian anda.

Isu lain mengenai kemudahan menguruskan portfolio pancang anda. Ia boleh menjadi satu tugas terutamanya orang mencari pendapatan pasif dan bukan komitmen sepenuh masa.

Sesetengah pemaju telah menjumpai cara untuk memudahkan pancang untuk orang seperti pemula dan pelabur pasif agar mereka boleh menjana keuntungan sambil bertenang secara perlahan ke dalam selok-belok yang rumit mata wang kripto.

Salah satu aplikasi ialah MyCointainer yang secara asasnya kedai-sehenti-pancang-kripto dengan penambahan ciri-ciri dan program yang membenarkan orang menjana lebih sambil merangkul secara perlahan terhadap verse kripto.

Mulakan Pancang Tanpa Masalah Anda Dengan MyCointainer

MyCointainer sememangnya salah satu yang terbaik dan platform pancang mata wang kripto yang disarankan untuk pemula. Di sini, anda mencari pilihan koin yang besar dan nod induk untuk dipilih dari dan menguruskannya daripada papan pemuka tunggal.

Di sini bagaimana anda boleh mengumpilkan banyak ciri-ciri dan program untuk menjana lebih dan mengembangkan ilmu kripto anda:

1.Maklumat pancang Koin

MyCointainer membolehkan anda untuk melihat senarai perbezaan pancang koin dan hartanah. Penggunaan julat penapis akan terus memberitahu keputusan pilihan koin anda.

Ia termasuk perincian sebagai contoh koin yang paling terkenal, pulangan koin tahunan, peratus ganjaran koin, dan penerangan koin yang pendek. Peratusan pulangan memberitahu anda yang mana koin mempunyai banyak pengguna yang aktif, dan pol pancang.

Peratusan ganjaran menunjukkan anda berapa banyak kamu boleh menjana dari pelaburan anda dan penerangan memberitahu pilihan anda sambil memilih koin dengan kes kegunaan yang kuat.

2.Pemberian, Airdrop dan Koin Percuma

Ciri ini yang menyenaraikan semua koin percuma yang ada anda boleh menjana daripada pemberian, kempen promosi koin, dan ganjaran percuma yang lain.

Terdapat juga pilihan untuk ahli untuk menyerahkan airdrop yang baharu yang mereka akan berkongsi dengan komuniti. Kemudian, ia ditambah dalam senarai MyCointainer.

Ciri ini membenarkan anda untuk mengembangkan koin anda, dan anda boleh memutuskan sama ada untuk menyimpan atau menggunakannya untuk pancang akan datang.

3.Kelebihan Keahlian Super

MyCointainer menggunakan ahli super dalam komuniti untuk mempromosikan desentralisasi dan menglibatkan ahli dalam proses membuat-keputusan.

Ahli super ialah pelanggan sama ada PLUS atau Max power pilihan langganan. Ahli super yang membuat keputusan untuk menjadi duta MyCointainer dialu-alukan untuk menandatangani kontrak persendirian. Ia membolehkan mereka untuk menjana gaji bulanan.

Keahlian ini terbuka untuk semua pemancang, sama ada pengguna baharu atau sesiapa yang memulakan dengan keahlian tahap Asas. Mereke boleh mengakses beberapa keistimewaan pancang, diskaun, dan kebolehan untuk mempengaruhi keputusan serta mendapat lebih ganjaran.

4.Pemasaran Gabungan

Pemasaran gabungan ialah salah satu paling pasif tetapi cara yang menguntungkan untuk menjana wang atas talian dan sekarang ia tersedia untuk pemancang mata wang kripto dalam MyCointainer.

Pautan rujukan istimewa akan menjana anda 20% keuntungan dengan mengajak kawan untuk menjadi pemancang dalam platform ini. Cara ini bagus untuk membekalkan gajaran koin anda daripada semua program yang lain.

5.Kemudahan

Secara tradisional, pemancang perlu mempunyai satu dompetbagi setiap koin atau multi-dompet yang mana mereka boleh digunakan untuk pancang koin secara individu. Konsep ini memerlukan masa untuk memahami bagi memastikan untuk mengambil semua kelebihannya.

Dalam MyCointainer, anda boleh pancang sebanyak 10 koin tanpa merisaukan pengurusan dompet, membeli nod induk yang mahal, atau memahami sepenuhnya setiap perincian yang rumit mengenai mekanisma pancang.

Anda boleh pancang dan membiarkan wang anda melakukan kerja untuk anda, manakala anda meneroka penawaran insentif yang lain yang akan memberitahu dan memberi ganjaran kepada anda dengan lebih penjanaan.

Kesimpulannya

Pancang lebih menguntungkan apabila rangkaian semakin aktif. Idea ini diterima dengan baik dalam komuniti kripto tetapi dunia luar masih spekulasi terhadap kebanyakan bahagian. Kebanyakan koin mempunyai penggunaan kes yang bagus dan sangat mampu milik. Masa ini ialah masa yang terbaik untuk memulakan pancang dengan mata wang kripto dan MyCointainer ialah tempat terbaik untuk memulakannya.