Venit pasiv - doua cuvinte magice care te pot pune pe un drum spre independenta financiara si succes. Gandindu-te la cateva metode complementare de venit este de obicei primul pas spre a te elibera de timpul pe care il oferi castigarii banilor.

Este cu adevarat pretios iar venitul pasiv, desi mic, este primul venit ce poate sa lucreze pentru tine si sa iti pregateasca terenul pentru marirea averii.

Stakingul de cryptomonede este un exemplu prin care poti sa ai parte de venituri pasive. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi si sa stochezi monede crypto pentru a primi dobanda si rasplata pentru acest lucru.

Stakingul este foarte flexibil si este disponibil pentru oricine. Nu conteaza daca incepi cu 5$ sau cu mai multi, unele servicii sunt disponibile si pentru investitii mici.

MyCointainer este o platforma de staking speciala.Aceasta sterge bariera pentru criptomonede iar tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, sa faci staking si sa primesti recompense.

Acest ghid este unul care iti va explica de ce nu e nevoie sa cauti alte platforme deoarece MyCointainer este o platforma pe care poti sa beneficiezi de venituri prin 10 unelte.

1.   Recompense din staking si interes compus

MyContainer ofera 49 de active din care poti sa alegi sa faci staking iar fiecare aspect tehnic este luat in considerare pentru procesul tehnic de catre echipa MyCointainer pentru o taxa de 3.04%. Stakingul si rasplata sunt 100% automate, iar castigurile se pot vedea in panoul de baza principal.

Pretul pentru recompensa este numarat in momentul in care este primita aceasta, insemnand ca recompensa reflecta pretul monedei in EUR la momentul primirii acesteia. Daca pretul urca , la fel se va intampla si cu The reward price is counted when it's received, meaning that the reward reflects the current market price of the coin in EUR. If the price of the coin rises, so do the rewards.

Rasplata ta este si subiectul interesului compus. In general, cu cat faci mai mult staking, cu atat mai mult ai sanse sa primesti mai multe recompense.

2.   Primeste bonusuri zilnice

MyCointainer ofera un bonus de cryptomonede zilnic pe baza primul venit primul servit, de fiecare data cand folosesti exchange-ul de pe platforma MyCointainer.Poti sa depui EURO , DOLAR sau LIRA

Bonusurile sunt acordata in 1000 RAPIDS sau 500 ELECTRA, pentru a promova atat platforma MyCointainer cat si proiectele,partenerii si membrii. Poti alege sa retragi monedele sau sa faci staking si sa castigi recompense mai multe.

3.     Planuri de subscriptie Power

Acestea sunt unealta cu toate beneficiile de care te poti bucura dupa ce te inscrii pe MyCointainter.This is the motherload of super benefits that will make you glad you signed up for MyCointainer. Daca doresti sa primesti 100% din stakingul tau fara a plati taxa de 3.04% poti alege sa te inscrii sub forma planului POWER sau POWER PLUS.

Acestea sunt beneficiile pe care le vei avea

  • Imparte participarea la monedele masternode cu alti utilizatori, ceea ce inseamna ca vei putea sa accesezi monedele masternode cu zero taxe si 0 costuri de rulare a masternode-ului.
  • Power Plus iti ofer  1% putere pentru a participa in initiativele comunitatii MyCointainer, ceea ce iti va aduce mai multe recompense, in timp ce planul Power Max iti ofera 7% putere.- Initiativele comunitatii includ cauze ca ajutorul si adoptie, dezvoltarea fondurilor comunitatii.
  • Castiga din giveaway-uri si din oferte pentru electronice. MyCointainer ofera lunar giveawy-uri de 200$ si planuri POWER MAX pentru membrii.
  • Mai multe venituri din recompense de la partenerii MyCointainer ce se vor distribui lunar de la diferiti parteneri.

4.     Stimulente ale comunitatii pentru Super Membrii

MyContainer foloseste statusul de super membru pentru a activa membrii sa faca parte din guvernarea transparenta si decentralizata de pe platforma. Ca un super membru vei putea:

  • Sa faci staking si sa votezi noile monede listate pe MyCointainer
  • Sa castigi 500 EUR prin rapoarte si notificari de probleme ale sistemului sau alte probleme.
  • Sa castigi mai mult sugerand parteneriate si colaborari pe care MyCointainer sa le ia in considerare.
  • Sa castigi un salariu lunar devenind un ambasador MyCointainer.
  • Sa castigi diferite cadouri si gadgeturi electronice.

5.    AIRDROP-uri

Acestea sunt monede gratis distribuite pentru completarea diferitelor task-uri ( de obicei promovarea anumitor proiecte crypto) Monedele sunt distribuite in portofelul tau de un bot.

Toate airdrop-urile sunt diferite si au diferite valori. Cateodata ai sansa sa faci staking devreme, si cateodata ai sansa sa castigi bani gratis.Poti sa retragi, schimbi sau stake-uiesti monedele primite.

6.      Invita un prieten si castiga comisioane

Poti sa iti inviti prietenii pe MyCointainer si vei primi 20% din recompensele pe care prietenul tua le realizeaza.

Aditional, poti sa mai faci profit invitand alti utilizatori sa participe in la planurile de subscribtie si vei primi 10% rambursare de la MyCointainer.

Ganduri finale

Pentru a sumariza MyCointainer, poti sa vezi cat de usor este sa ai un venit pasiv din stakingul de cryptomonede si tot ce este construit in jurul stakingului.Majoritatea oamenilor omit partea de staking in crypto si se axeaza doar pe trading.

MyCointainer ofer in mod curent una din cele mai siguri si usoare metode de a castiga prin crypto. Daca te inscrii si beneficiezi de aceste servicii,poti sa iti inviti prietenii si vei fi recompensat deoarece impartind inseamna ca iti pasa.