Deoarece lumea trece printr-o perioada fara precedent, este important sa ne pastram libertatea financiara utilizand instrumente alternative. Dupa ce coronavirus a afectat economia globala, bancile centrale din toata lumea, fac o singura chestie si anume printeaza bani pentru a salva companiile mari.

In timp ce rata de somag in SUA a ajuns la 14.7% in aprilie, piata americana a atins cote mai mari ca valoare decat inainte de pandemie. Cum se poate intampla una ca asta? Raspunsul este foarte simplu. FED continua sa printeze bani si sa ii arunce in piata. Multe autoritati cred ca vor fi consecinte. Iar consecinta principala este inflatia, care literalmente distrug orice ban pus deoparte.

Deci este important pentru noi sa luam actiuni si sa incepem sa cautam metode alternative de investitii, care pot sa foloseasca ca si eschiva impotriva inflatiei. Alegeara evidenta pentru noi este Bitcoinul. Dar sunt mai multe alternative care pot fi testate in aceasta perioada.

Pe langa inflatie, probabil vom suferi o recesiune globala. Asta inseamna ca va trebui sa ne uitam la tot ce punem deoparte mai atent si sa cautam metode de venituri aditionale. Si pentru asta , avem oportunitatea perfecta numita monede de tip PoS. Astazi, vom explica cum MyCointainer poate sa te ajute in timpul pandemiei cu ajutorul stakingului.

Planurile de staking MyCointainer

Staking-ul este un termen folosit pentru cryptomonedele de tip PoS. Le permita participantilor in retea sa beneficieze de venituri aditionale facand staking cu cryptomonedele pentru o anumita perioada de timp. Blocand monedele intr-un portofel digital specific, participantii vor asigura siguranta retelei confirmand tranzactiile valide si respingand tranzactiile invalide.

Spre deosebire de Proof of Work, sistem care se bazeaza pe echipamente de minat, PoS poate sa iti aduca un venit aditional fara probleme. In orice caz, pentru noi-veniti, acest proces poate fi un pic dificil. MyCointainer iti va permite sa faci staking cu monedele tale fara nici o greutate si vei putea sa castigi din cryptomonede pe platforma in aceste vremuri dificile.

Poti sa arunci o privire la pachetul Power pentru a beneficia de o intelegere mai buna legat de functionarea acestui proces. Acest pachet iti ofera sansa sa maximizezi veniturile, asigurand o experienta placuta pentru oamenii ce vor sa castige bani in plus pe timpul pandemiei.

Educa-te singur cu ajutorul articolelor din MyCointainer Insight

Multi dintre noi petrec mai mult timp acasa decat in mod obisnuit, deci e important sa descoperim lucruri interesanta si alte lucruri noi pentru a ne mentine mintea ocupata si sa nu o luam razna in aceasta perioada.

Asadar, daca esti nou in acest sector, poti sa arunci o privire la articolele noastre din blogul MyCointainer Insight. Poti descoperi ce vor aduce cryptomonedele economiei in urmatoarea decada, intelegand cum functioneaza tehnologia blockchain.

Cryptomonedele si tehnologia blockchain sunt noi pentru majoritatea oamenilor, deci poti sa citesti articolele noastre pentru a te educa singur. Este o perioada oportuna de a invata ce este o cryptomoneda si ce este tehnologia blockchain din cauza faptului ca FED-ul si alte banci centrale din lume printeaza bani intr-un mod alarmant, bani care cu siguranta vor ajunge si in acest sector.

Incearca sa intelegi ce incearca bitcoinul sa rezolve. Incearca sa privesti modelul economic, cererea si oferta. Facand cercetare iti vei da seama cum functioneaza un blockchain si de ce avem nevoie de mai multe tipuri de metode de consens ca Proof Of Stake.

In plus, arunca o privire la articolele noastre legate de streategiile de investitii sau cum sa iti diversifici portofoliul.

Programnul de Bonus MyCointainer

Asa cum am spus inainte, orice profit este bine venit in acest moment. Iar MyCointainer lucreaza cu greu pentru a asigura diverse moduri de a beneficia din lumea crypto. Pe langa pachetul Power, poti primi bonus pentru fiecare tranzactie pe platforma noastra.

Poti sa primesti diferite monede de tip PoS de fiecare data cand faci tranzactionare pe MyCointainer. Poti decide sa le pastrezi sau sa le vinzi. Tu alegi.

Concluzii

Trecem cu siguranta prin vremuri dificile. Desi siguranta noastra si a celor din jurul nostru este primordiala, putem totusi sa alocam niste timp pentru a invata noi lucruri si de a face bani. Noi suntem aici pentru acest motiv. Stati in siguranta si toate cele bune !