SOLARIS - Ghid de staking

Solaris este o criptomonedă open source descentralizată, care încearcă să îmbunătățească confidențialitatea, securitatea, precum și să ofere monede bazate pe scripturi eficiente din punct de vedere energetic pe termen lung.Este un protocol consensual pentru PoS, care respectă mediul.Solaris are o viteză de tranzacție extrem de rapidă.Utilizatorii pot trimite instantaneu XLR între ei cu ZERO timp de așteptare de confirmare.

Mai multe detalii găsiți la https://www.mycointainer.com/assets/solaris

Utilizatorii pot face stake cu ușurință cu moneda XLR la MyCointainer și pot obține venituri pasive cu câteva click-uri simple.

Verificați ghidul pas cu pas si observati cât de ușor este sa faceti staking cu VITAE:

  1. Utilizatorii noi se înregistrează la https://www.mycointainer.com/signup/, utilizatorii înregistrați se conectează la https://www.mycointainer.com/
  2. După autentificare, alegeți opțiunea de depunere

3.  Alege "I already have coins"("Am deja monede") si  alege Solaris (XLR) din lista.

4. Dupa ce ai ales Solaris (XLR) , generaza o adresa noua

5. Depoziteaza Solaris la adresa aratata. Dupa ce depozitul tau a fost confirmat vei incepe sa primesti rasplata in urma stakingului.

Recompense fericite!!!

MyCointainer are peste 80 active cu care poti face staking. Lista poate fi gasita aici: https://www.mycointainer.com/assets

Folosind planurile de putere MyCointainer, obțineți 100% din recompense si veti plati 0% pentru comisioanele de participare pentru toate activele.

Vizitați MyCointainer POWER PLANS

Pentru orice asistență, trimiteți un e-mail la support@mycointainer.com