Metode inteligente de a iti diversifica portofoliul crypto

Sa investesti in industria cryptomonedelor nu este un lucru usor cu siguranta.Din moment ce acestea sunt instrumente foarte volatile, ai putea sa pierzi toti banii intr-o perioada foarte scurta de timp daca nu ai un plan bine stabilit. Unul dintre planurile folosite de investitori pe termen lung este acela de a diversifica portofoliul. Multi oameni considera ca acesta este modul in care trebuie sa iti faci investitiie in cryptomonede.Facand acest lucru, vei minimiza riscurile si vei avea sanse mai mari sa ai venituri ridicate intr-o perioada mai lunga de timp.
Lasand toate ouale in acelasi cos poate sa fie destul de periculos, deoarece te expui la riscuri imense. Este evident ca diversificarea este un lucru important ce trebuie luat in calcul.
Astazi vom discuta despre metode inteligente de a diversifica portofoliul.

INCLUDE BITCOIN IN PORTOFOLIU

Bitcoinul este prima cryptomoneda din lume. Din cauza ei ne aflam aici si discutam despre aspecte ale acestui spatiu. Statusul de conducator in aceasta industrie va ramane cu siguranta la Bitcoin.
De amintit ca Bitcoin-ul este de departe cea mai mare cryptomoneda din lume, bazandu-ne pe capitalizarea pietei si pe faptul ca investitorii traditionali discuta mai intai despre Bitcoin cand vine vorba de investitii in cryptomonede. Bitcoin-ul este un activ foarte volatil.Dar poti sa eschivezi riscurile investitiilor in cryptomonede, pastrand o buna parte a portofoliului tau in BTC, deoarece cand piata se prabuseste, Bitcoin-ul este cel care se prabuseste ultimul.

VENIT PASIV SI MONEDE DE TIP PROOF OF STAKE

In portofoliul tau de crypto este intotdeauna bine sa ai metode de venit pasiv, unele metode pot veni din monedele de tip Proof Of Stake.Daca vei adauga in portofoliul tau acest tip de monede, pe termen lung acestea vor creste valoarea portofoliului si in acelasi timp vei avea parte de o sursa de venit pasiv prin procesul de “staking”
Pentru a gasi cele mai bune monede de tip POS, poti sa arunci o privire pe MyCointainer.Poti alege dintr-o multime de monede pe platforma noastra.Exista totusi o problema asociata cu monedele de tip POS si anume comisioanele pe recompensa.Asadar daca vei alege sa faci “stake” prin MyCointainer si sa te inscrii in unul din planurile noastre, nu vei mai fi nevoit sa platesti aceste tipuri de comisioane, ceea ce va face investitia ta mai profitabila. Spre exemplu, poti pastra comisioane de 7% pentru tine in loc sa le platesti. Acest lucru iti va oferi un avantaj care il poti folosi pentru viitoarele trade-uri si investitii. Pentru mai multe detalii poti vizita aceasta pagina.
Un alt aspect de privit la monedele POS este ca acestea sunt vazute ca urmatoare generatie de cryptomonede.
Din moment ce industria actuala de cryptomonede se bazeaza masiv pe sisteme de minat, multi critici sugereaza ca acest lucru poate fi daunator pentru natura pe perioada lunga de timp. Adaugand monede de tip POS in portofoliul tau, poti avea o sansa in a investi in generatia noua de cryptomonede si de a avea un venit aditional.

AIRDROP

Airdrop-urile sunt in general vazute ca bani primiti gratis. Acestea sunt importante deoarece poti avea venituri gratis si sa iti diversifici portofoliul in acelasi timp. Dar cum sa alegi aceste airdrop-uri este un lucru dificil mai ales daca esti nou in acest sector. In orice caz,echipa MyCointainer, prezinta cele mai bune airdrop-uri la care sa participi saptamanal. Asadar nu ai nevoie sa pierzi timp facand cercetare asupra acestora.Pentru a afla mai multe despre airdrop-uri, puteti citi articolul acesta.

MONEDE STABILE

Monedele stabile sunt uneltele principale in eschivarea pierderilor. Pentru a diminua riscurile,poti adauga portofoliului tau aceste tipuri de monede. Exista multe monede de acest tip : Tether (USDT), True USD (TUSD),Binance USD (BUSD), Gemini Dollar ( GUSD ).
Pe langa acestea mai sunt si alte tipuri de cryptomonede stabile care sunt legate si de alte tipuri de monede de tip fiat ca EURO sau LIRA STERLINA.
Multi oameni vad monedele stabile ca fiind o metoda ideala de a proteja investitia in fata volatilitatii.Un alt atribut al acestor tipuri de monede este acela ca iti ofera si lichiditate. Daca treci printr-o cadere masiva, poti pierde banii foarte usor, dar daca adaugi si monede stabile in portofoliul tau, pierderile simtite nu vor fi atat de mari.Monedele stabile iti ofera si posibilitatea sa cumperi cu acestea, la un pret mai bun, monedele care au avut parte de o cadere.Deci este important sa ai si monede stabile in portofoliul tau.

BONUSURI

Luand bani din bonusuri este o alta varianta buna de a iti diversifica portofoliul.Iar promotiile si bonusurile sunt metodele care te ajuta sa faci acest lucru.Pe MyCointainer avem program de bonusuri stabilit doar pentru tine. Daca schimbi monedele tale pe MyCointainer, poti avea parte de bonusuri aditionale.Poti vizita aceasta pagina pentru a vedea cum poti sa primesti bonusurile

ALTE CRYPTOMONEDE POPULARE

Pentru a diversifica portofoliul tau, poti decide sa adaugi si alte cryptomonede populare cum ar fi Ripple (XRP) , Ethereum (ETH), Stellar Lumens (XLM), Bitcoin Cash (BCH) sau Cardano (ADA).Acestea sunt vazute ca fiind o buna alegere pentru a investi pe termen lung. Dar tine-ti cont, acestea sunt extrem de volatile si trebuie sa faci o cercetare inaitne de a lua o decizie in care din ele sa investesti.

CONCLUZII

Daca ai un portofoliu bine diversificat pe termen lung, ai o sansa mai mare ca veniturile sa fie mai mari.Exista un numar imens de alternative pe care le poti alege.
Dar nu alege sa cumperi o cryptomoneda doar pentru a iti diversifica portofoliul. Aceste alegeri trebuiesc bine gandite si bazate pe fapte, nu doar pe prezumtii.
Va dorim noroc cu viitoarele voastre investitii