Dunia pada hari ini akan melalui sesuatu yang jarang berlaku pada waktu ini. Ia penting untuk mengekalkan kebebasan kewangan kita dengan menggunakan intrusmen alternatif Selepas pandemik koronavirus telah memberi kesan terhadap ekonomi global, bank pusat dari seluruh dunia hanya melakukan satu perkara: Teruskan mencetak lebih banyak wang untuk menyelamatkan syarikat yang dilabelkan sebagai 'Terlalu Cepat untuk Gagal'

Ketika pengangguran di AS telah meningkat kepada 14.7% pada bulan April, pasaran stok sentiasa meningkat walaupun melepasi tahap sebelum virus merebak. Bagaimanakah boleh berlaku? Jawapanya sangat mudah. FED sentiasa mencetak banyak wang dan mengalir dalam pasaran. Kebanyakan pihak berkuasa tahu akibatnya. Akibat pertama ialah inflasi yang boleh mengurangkan simpanan kita untuk masa depan.

Jadi, ia sangat penting bagi kita untuk bertindak dan mula mencari untuk pelaburan alternatif yang menjadi penghalang kepada inflasi. Jawapan yang jelas untuk kita semestinya Bitcoin. Walau bagaimanapun, terdapat banyak lagi alternatif yang anda boleh percaya ketika tempoh ini.

Tambahan pula bagi inflasi, kita mungkin sengsara daripada kemelesetan global. Ia bermaksud kita perlu berhati-hati melihat simpanan kita dan mula mencari cara untuk mendapat pendapatan pasif tambahan. Kita mempunyai peluang yang dipanggil Proof of Stake (PoS) koin. Pada hari ini, kami akan menerangkan bagaimana MyCointainer boleh membantu anda ketika pandemik ini dengan pancang.

Pelan Pancang MyCointainer  

Pancang ialah terma yang mana digunakan dalam mata wang kripto PoS. Ia membenarkan peserta rangkaian untuk menjana pendapatan tambahan dengan pancang mata wanag kripto untuk seketika. Dengan 'kunci' koin mereka dalam dompet yang terperinci, peserta akan memastikan keselamatan rangkaian dengan menyetujui sama ada urus niaga sah atau tidak.

Sebaliknya, sistem Proof of Work (PoW) yang bergantung penuh ke atas keperluan perlombongan, jenis koin PoS boleh memberi anda pendapatan tambahan tanpa gangguan. Walau bagaimanapun, untuk buat kali pertama, proses ini mungkin rumit sedikit. MyCointainer akan membenarkan anda untuk pancang koin anda tanpa sebarang ganguan. Anda akan memulakan menjana mata wang kripto dalam platform kami ketika waktu ini.

Anda boleh melihat pelan langganan 'Power' kami untuk lebih memahami bagaimana proses  ini berfungsi. Pelan 'Power' kami membenarkan anda memaksimumkan penjanaan anda sambil menyediakan pengalaman kepada sesiapa yang mencari menjana wang tambahan ketika pandemik koronavirus.

Didik Diri Anda Dengan Artikel Wawasan MyCointainer    

Kebanyakan daripada kita menghabiskan lebih masa dari biasa di rumah kita pada ketika ini. Jadi, ia sangat penting untuk mengetahui minat baharu dan mempelajari parkara baharu setiap hari untuk memastikan otak anda sibuk dan bukan menjadi tidak tentu arah ketika waktu ini.

Jadi, jika anda masih baharu dalam sektor ini, anda boleh melihat artikel Wawasan kami dalam blog MyCointainer. Anda boleh mengetahui apa yang mata wang kripto memberikan kepada ekonomi untuk dekad seterusnya sambil memahami asa teknologi Blok Rantai.

Kedua-duanya masih baharu terhadap majoriti orang. Anda boleh melihat artikel kami untuk mendidik anda tentang perkara ini. Perkara ini menjadi waktu yang baik untuk meluangkan masa anda mencari mata wang kripto kerana FED mencetak banyak wang dan bank pusat utama yang lain dari seluruh dunia.

Anda cuba memahami apa yang Bitcoin cuba selesaikan dan mencari tentang modal ekonomi, bekalan dan tuntutan metrik. Anda akan memahami bagaimana Blok Rantai berfungsi dengan melakukan pencarian. Mengapa kita memerlukan jenis sepersetujuan mekanisma yang lain seperti PoS dan apa perbezaan antara PoS dan PoW.

Tambahan pula, sila lihat artikel kami yang mana merangkumi strategi pelaburan dan kepentingan mempelbagaikan portfolio anda.

Program Bonus MyCointainer

Seperti kami katakan sebelum ini, sebarang pendapatan tambahan akan datang pada ketika ini. MyCointainer berkerja keras untuk memastikan anda akan mendapat pendapatan tambahan dengan pelbagai cara. Selain daripada pelan langganan 'Power' kami, anda boleh mendapat bonus setiap kali anda membuat pertukaran dalam platform kami.

Anda boleh mendapat perbezaan jenis PoS koin setiap kali anda membuat pertukaran dalam MyCointainer. Anda boleh memutuskan untuk menyimpan koin ini untuk mendapat lebih banyak pulangan pada masa depan. Anda hanya membuat pertukaran koin bonus dengan mana-mana pertukaran yang disediakan. Semua ini terserah kepada anda!

Kesimpulannya

Kita semestinya akan melalui waktu yang sukar buat masa ini. Walaupun keselamatan dan hubungan dengan orang yang kita sayang semestinya keutamaan dan perhatian utama kita, kita boleh meluangkan masa kita mempelajari perkara baharu dan mendapat wang tambahan. Kami sentiasa bersama anda di depan. Sentiasa selamat dan semoga berjaya!